Українське зброєзнавство: досвіди системних досліджень - Тоїчкін, Д. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2009)
Рецензія на книгу: Олег Мальченко. Орнаментовані гармати на Правобережній Україні (XV–XVIII cт.). – К., 2009. – 284 с.