Деякі аспекти краєзнавчої роботи у вищій школі (на матеріалі навчального процесу в інституті туризму Федерації профспілок України) - Бабушко, С. (Краєзнавство, 2011)
У статті представлені деякі аспекти краєзнавчої роботи у вищій школі, яка є профільним закладом у сфері туризму. Автором узагальнено і проаналізовано активні методи навчання туристичному краєзнавству в ІТ ФПУ. В статье описываются некоторые аспекты краеведческой работы в высшей школе, профильном заведении в сфере туризма. Автором обобщены и проанализированы активные методы обучения туристическому краеведению в Институте туризма Федерации профсоюзов Украины. The article deals with some aspects of local lore teaching at higher school specialized in tourism. The author analyzes active methods of teaching tourism local lore at Institute of Tourism.