Юрій Семенович Крючков – літописець Миколаєва - Тригуб, П. (Краєзнавство, 2011)
У статті розглядаються життєвий шлях, наукова діяльність у галузі суднобудування і краєзнавчі дослідження доктора технічних наук, професора Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова Юрія Семеновича Крючкова. В статье рассматриваются жизненный путь, научная деятельность в области судостроения и краеведческие исследования доктора технических наук, профессора Национального университета имени адмирала Макарова Юрия Семёновича Крючкова. In article the life, scientifi c activity are considered in the fi eld of shipbuilding and study of local lore researches of Dr.Sci.Tech., the professor of National university of a name of admiral Makarov Yuriy Kryuchkov.