Краєзнавець, вчений, педагог (Геннадій Васильович Бондаренко) - Кот, Н.; Романчук, Г. (Краєзнавство, 2011)
У статті розкриті деякі аспекти наукової, педагогічної та громадської діяльності Геннадія Васильовича Бондаренка, голови Волинської обласної організації Національної спілки краєзнавців України. В статье раскрыты некоторые аспекты научной, педагогической и общественной деятельности Геннадия Васильевича Бондаренко, председателя Волынской областной организации Национального союза краеведов Украины. The article deals with some aspects of scientifi c, pedagogical and public activities of Henadii Bondarenko, the head of Volyn regional organization of National union of regional ethnographers of Ukraine.