З історії водопроводу міста Кременчука - Марочко, В. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: Єрмак О.П. Історія водопровідно-каналізаційного господарства міста Кременчука. – Кременчук:ТОВ «Кременчуцька міська друкарня», 2010. –340 с., 84 іл.