Внесок Михайла Івановича Сікорського у розвиток вітчизняного краєзнавства - Тонконог, О.; Шакула, В. (Краєзнавство, 2011)
У статті розглядається біографія та наукова діяльність відомого краєзнавця та музейника Михайла Івановича Сікорського. В статье рассматривается биография и научная деятельность известного ученого Михаила Ивановича Сикорского. The biography and scientifi c activity of the famous scientist of Pereyaslav district Mykhaylo Ivanovych Sicorsky is shown in the article.