З життя пішов Великий Українець (пам'яті Петра Тронька) (Краєзнавство, 2011)
12 вересня 2011 року на 97 році життя відійшов у вічність Петро Тимофійович ТРОНЬКО – видатний державний, науковий і громадський діяч – велична постать історії України ХХ століття.