Архівна база дослідження розвитку шкільного краєзнавства у загальноосвітніх навчальних закладах України (20—30-ті роки XX століття) - Войтова, Л. (Краєзнавство, 2011)
У статті розкрито архівну базу дослідження розвитку шкільного краєзнавства у загальноосвітніх навчальних закладах України у 20–30-х роках ХХ століття, проаналізовано маловідомі та невідомі документи Центрального державного архіву вищих органів влади та управління України. В статье раскрыта архивная база исследования развития школьного краеведения в общеобразовательных учебных заведениях Украины в 20–30-е года ХХ столетия; проанализированы малоизвестные и неизвестны документы Центрального государственного архива высших органов власти и управления Украины. Archival base of the research of school regional studies development in Ukrainian comprehensive educational establishments in 20-30-s XX century was described; little known and unknown documents of Central state archive of supreme authorities and Ukraine management were analyzed.