Участь С.В. Руднєва у створенні оборонних формувань Путивльського району Сумської області напередодні радянсько-німецької війни 1941–1945 років - Корнієнко, О. (Краєзнавство, 2011)
Розглядається участь С.В. Руднєва в 1940-1941 рр. у становленні Путивльської районної організації Тсоавіахіму та формуванні місцевого винищувального батальйону, котрі відіграли певну роль у подальшому розгортанні партизанського руху в Сумській області. В статье рассматривается участие С.В. Руднева в становлении Путивльской районной организации ОСОАВИАХИМа Сумской области и формировании местного истребительного батальона в 1940-1941 гг. The article deals with participation of S.V. Rudnev in the creation local destroyer’s battalion and TSOAviaKhim organization in Putivl district of the Sumy region on the eve of the Soviet-German War 1941-1945.