Застигла у віках. Історія вітчизняного залізничного транспорту, викарбувала у мініатюрі малої пластики - Лапін, В. (Краєзнавство, 2011)
У статті, через призму іменної відзнаки, показано історичний процес розвитку та становлення вітчизняного залізничного транспорту на початковому етапі його будівництва та експлуатації. В статье, через призму именного знака отличия, показан исторический процесс развития и становление отечественного железнодорожного транспорта на начальном этапе его строительства и эксплуатации. In the article in the light of a nominal award, author shows the historical development and establishment of national rail transport at the initial stage of its construction and operation.