Новые данные об эндемиках флоры Крыма. I. - Ена, Ан.В. (Інститут ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України, 2006)
На підставі аналізу новітніх даних уточнюється список вузьких ендеміків флори Криму, який налічує тепер 127 видів та підвидів. On the base of the newest data analysis, a list of narrow endemics of the Crimean flora is corrected, with comprises now 127 species and subspecies.