«Потяг надій» кличе в мандри - Панченко, В. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: Потяг надій та інші залізничні сполучення : [концепія, упорядкув. та заг. ред. Т. Гаврилів]. – Львів : ВНТЛ–Класика, 2011. – 384 с.