Стартували вікіекспедиції містами і селами України - Букет, Є. (Краєзнавство, 2011)
2006 року український сегмент міжнародної інтернет-енциклопедії Вікіпедії започаткував проект «Населені пункти України». Головною метою проекту є створення статей про всі населені пункти нашої держави та приведення їх до енциклопедичних стандартів.