Про село Пакуль і не тільки - Демченко, Т. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: «Пакуль поживемо тут»: Збірник статей і матеріалів / Відп. ред. О.Б. Коваленко та ін. – Ніжин: ТОВ «Видавництво «Аспект-Поліграф», 2010. – 700 с.: іл.