У горнилі освітянських експериментів - Петровський, Е. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: Левченко В. В. Історія Одеського інституту народної освіти (1920–1930 рр.): позитивний досвід невдалого експерименту. – Одеса: ТЕС, 2010. – 428 с.