Біля витоків національної університетської освіти в Україні - Прокопчук, В. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: Завальнюк О.М. Утворення і діяльність державних українських університетів (1917-1921 рр.). – Кам’янець-Подільський : Аксіома, 2011. – 644 с.)