Українці та румуни: багатолітній досвід життя поруч - Бажан, О. (Краєзнавство, 2011)
Рец. на кн.: Рендюк Т.Г. Українці в Румунії та румуни в Україні: проблеми минулого та сучасне становище. – К., 2011. – 293 с.