Забута сторінка з історії роду Корняктів - Лильо, І. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2010)
У розвідці наводяться відомості про синів знаного у Львові багатія та громадського діяча Константина Корнякта. На основі розшуканого автором статті епітафійного напису, встановленого на одному з найстаріших храмів Риму — костелі Санта Марія Аракоелі (S. Maria in Aracoeli), з’ясовано деталі біографії одного з синів К. Корнякта — Михайла. В исследовании приводятся сведения о сыновьях известного во Львове богача и общественного деятеля Константина Корнякта. На основе найденной автором статьи эпитафии, установленной на одном из старейших храмов Рима — костеле Санта Мария Аракоели (S. Maria in Aracoeli), восстановлены детали биографии одного из сыновей К. Корнякта — Михаила. The research contains the data on the sons of Lviv’s well-known rich man and public figure Konstantyn Korniakt. Based on the epitaph found by the author in the St.Maria in Aracoeli Roman Catholic Church in Rome, the publication sheds light on the biography of Mykhailo, one of K. Korniakt’s sons.