Документи для дослідження генеалогії князівських родів - Дмитрієнко, М. (Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики, 2010)
Рецензія на книгу: Князі Масальські: документи і матеріали XVI ст. / Підготовка до друку й авторський текст А. Блануци, Д. Ващука. — К.: Університетське видавництво “Пульсари”, 2007. – 176 с.