Модельні дослідження очищувача насіння гарбуза на основі вальців змінної кривизни - Головчук, А.; Павленко, С.; Волик, Б.; Теслюк, Г. (Геотехническая механика, 2008)
Запропонована конструкція принципово нового очищувача, в основі якого покладено
пружні вальці змінної кривизни. В роботі представлено методики дослідження робочого органу, наведено основні результати досліджень та дані рекомендації для подальшої роботи. Offered construction on principle a new purifier, resilient crookedness roller of variable curvatureis fixed in basis of which. The methods of research of working organ are represented in work, resulted the basic results of researches and these recommendations for subsequent work.