Дослідження процесу вібраційного підкопування столових коренеплодів - Павленко, С.; Волик, Б.; Друздь, С. (Геотехническая механика, 2008)
Запропонована конструкція активного копача коренеплодів на базі розробленого чізель-плуга V-подібної форми. Offered construction of active dig-spade of root-crops on the base of the developed chisel-plough of the V-similar form.