Механика разрушения композитных материалов в контексте фрактального анализа - Дырда, В.И.; Щелокова, М.А. (Геотехническая механика, 2008)
Розглядається механіка руйнування композитних матеріалів в контексті фрактального
аналізу поверхні тріщин при циклічних навантаженнях зразків. The mechanics of destruction of composit materials in a context of fractal analysis of cracks
surface is considered at cyclic loading of samples.