Некоторые проблемы безопасности тяжелых машин с учетом риска техногенных аварий - Дырда, В.И.; Твердохлеб, Т.Е.; Тымко Н.В. (Геотехническая механика, 2008)
В статті наведені методи підвищення вібробезпеки важких машин та споруд на основі використання еластомірних конструкцій для забезпечення механізму зниження та ліквідації техногенних аварій. In the article methods of vibrosafety increase of heavy machines and buildings on the basis of use of elastomeric constructions for maintenance of the mechanism of decrease and liquidation of technogenic failures are resulted.