Форма правочину та правові наслідки її недотримання - Михайлів, М.О. (Держава і право, 2011)
Висвітлено питання правового регулювання форми правочину і правових наслідків її недотримання. Досліджено окремі види форм в яких може укладатися правочин і проаналізовано їх правову природу. Сформульовано пропозиції щодо вдосконалення законодавства України з питань правового регулювання форми правочину і правових наслідків її недотримання. Раскрывается вопрос правового регулирования формы сделки и правовых последствий её несоблюдения. Исследованы некоторые виды форм, в которых может заключаться сделка, и проанализировано их правовую природу. Сформулированы предложения относительно усовершенствования законодательства Украины по вопросам правового регулирования формы сделки и правовых последствий её несоблюдения. The article deals with the main provisions concerning form of a deal and legal consequences of its non-observance. The author researched forms in which a deal could be concluded and analyzed its legal nature. The author formulated separate propositions concerning improvement of current legislation in the field of form of a deal and legal consequences of its non-observance.