Принципи правового захисту дитини - Опольська, Н.М. (Держава і право, 2011)
Аналізуються поняття та види принципів правового захисту дитини. Анализируются понятие и виды принципов правовой защиты ребенка. A concept and types of principles of legal profection of a child.