Філософсько-правове розуміння злочину - Гарасимів, Т.З. (Держава і право, 2011)
Досліджено категорію «злочин» як одну із форм девіантного відхилення, зокрема, проаналізовано його генезис та еволюцію в контексті суспільного розвитку. Исследована категория «преступление» как одна из форм девиантного отклонения, в частности, проанализирована его генезис и эволюцию в контексте общественного развития. Law-philosophy understanding of crime, as one of the forms of deviant behaviour, I sobserved in the article. In particular, his genesis and evolution in the context of community development is analysed.