Формування та розвиток корпоративних форм підприємництва в промисловості України у 1991 - 2004 рр.: історичний аспект - Алексєєв, С.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті проаналізовані основні соціально-економічні та політичні чинники, які зумовили особливості розвитку корпоративних форм підприємництва в промисловості України у 1991 – 2004 рр., розглянуті
характерні особливості кожного з етапів, зміни у законодавстві з питань регулювання корпоративних
відносин, а також досягнуті результати та наслідки. В статье проанализированы основные социально-экономические и политические факторы, которые обусловили особенности развития корпоративных форм предпринимательства в промышленности Украины в 1991 – 2004 гг., рассмотрены характерные особенности каждого этапа, изменения в законодательстве по вопросам регулирования корпоративных отношений, а также достигнутые результаты и последствия. The article analyzed the basic socio-economic and political factors which caused the peculiarities of development of corporate forms of entrepreneurship in the industry of Ukraine in 1991 – 2004, examined the characteristic
features of each stage, changes in legislation on the regulation of corporate relations, as well as the attained results
and consequences.