Рынок малых частных гостиниц в секторе туристских услуг региона Большой Ялты - Илюшина, О. (Культура народов Причерноморья, 2005)
Статья посвящена рассмотрению следующих вопросов: обозначить место малых частных гостиниц, мотелей, пансионатов в структуре курортно-туристического комплекса, в экономике региона, государства; определить стратегию развития малых частных гостиниц, мотелей, пансионатов; внести предложения по разработке нормативно-законодательных положений, регулирующих деятельность, функционирование малых частных гостиниц, мотелей, пансионатов; изучить необходимость содействия со стороны органов власти различных уровней деятельности малых гостиниц, мотелей, пансионатов. Стаття присвячена розглядові наступних питань: позначити місце малих приватних готелів, мотелів, пансіонатів у структурі курортно-туристичного комплексу, в економіці регіону, держави; визначити стратегію розвитку малих приватних готелів, мотелів, пансіонатів; внести пропозиції по розробці нормативно-законодавчих положень, що регулюють діяльність, функціонування малих приватних готелів, мотелів, пансіонатів; вивчити необхідність сприяння з боку органів влади різних рівнів діяльності малих готелів, мотелів, пансіонатів. Article is devoted to consideration of the following questions: to designate a place of small private hotels, motels, boarding houses in structure of a tourist complex, in economy of region, the state; to determine strategy of development of small private hotels, motels, boarding houses; to make offers on development of the legislative guidelines regulating activity, functioning of small private hotels, motels, boarding houses; to study necessity of assistance on the part of authorities of various levels of activity of small hotels, motels, boarding houses.