Моделирование диффузии в структуре угля - Корнилов, М.Г. (Геотехническая механика, 2009)
Приведено алгоритм, який за допомогою методів молекулярної динаміки та механіки
дозволяє здійснити моделювання фольмерівської дифузії метану у вугільному пласті, використання якого буде корисним під час визначення диференційних газокінетичних параметрів вугілля. The algorithm, which makes it possible to model the Volmer diffusion in coal seam using the molecular mechanics and dynamics method, the use of which will profit during definition of differential gas-kinetic parameters of coal, is presented.