Перспективы проектирования средств шахтного рельсового транспорта - Волошин, А.И.; Ладик, С.Л. (Геотехническая механика, 2009)
У статті розглядаються питання розробки методів і методик розрахунку рейкової колії з найбільшим приближенням до реальних умов її експлуатації. The questions of elaboration of methods and methods of calculation of rail way with most approaching to the real its external environments are examined in the article.