Исследование эффективности использования вторичного тепла газопоршневых установок для выработки электроэнергии - Оксень, Ю.И.; Радюк, М.В. (Геотехническая механика, 2009)
Розроблено схему утилізації вторинного тепла газопоршневих установок з метою виробки електроенергії теплосилових установках, які працюють на назькокиплячих робочих тілах. Визначено умови, при яких виробка електроенергії буде максимальною. The waste heat utilization scheme for gas engines for electricity generation by means of the power plants working on low-boiling working fluids is developed. Maximum electricity generation conditions are determined.