Анализ параметров тектонических блоков, выделенных на территории Красноармейского, Донецко-Макеевского, Центрального и Луганского геолого-промышленных районов - Карамушка, О.А. (Геотехническая механика, 2009)
У статті наведено результати аналізу параметрів тектонічних блоків, виділених на території Красноармійського, Донецько-Макіївького, Центрального та Луганського вугленосних районів, утворених крупноамплітудними геологічними порушеннями. The results of analysis of parameters of the tectonic blocks selected on the territory of Krasnoarmeyskiy, Donetzko-Makeevskiy, Central and Luganskiy coalbearing districts, formed by
geological violations with large amplitudes are presented in the article.