Применение крутонаклонных конвейеров при технологии предобогащения руды в карьерах - Бабий, Е.В. (Геотехническая механика, 2009)
Розглянуто проблему виїмки скельних розкривних порід на глибоких кар'єрах Кривбасу. Проаналізовано можливість застосування крутопохилих конвеєрів у технології передзбагачення руди в кар'єрі. Наведені технологічні схеми передзбагачення некондиційних руд. The problem of the extraction of the rocky overburden on deep quarries of the Кrivbass is considered. The opportunity of application of steep lifting conveyors in technology of preliminary concentration of ore in the quarry is analysed. Process flow diagrams of the preliminary concentration of sub-standard ores are given.