Загальнонаукова концепція категорії "система права" - Заморська, Л.І. (Держава і право, 2010)
Розкривається зміст загальнонаукової категорії «система права». Аналізуються
підходи різних учених до цього питання.
Ключові слова: система права, ознаки системи права, структура системи права. Раскрывается содержание общенаучной категории «система права». Анализируются подходы разных ученых к этому вопросу.

Ключевые слова: система права, признака системы права, структура системы

права. In this article maintenance of scientific category opens up «system of law», analysed
opinions of different research workers concerning this question.
Key words: system of law, sign of the system of law, structure of the system of law.