Механізм взаємодії явних та неявних принципів права - Жукевич, І.В. (Держава і право, 2010)
Висвітлено механізм взаємодії явних та неявних принципів права. Визначено два напрями взаємодії: неявні принципи права трансформуються в явні, а неявні в явні. Встановлено внутрішню динаміку явних та неявних принципів права. Ключові слова: принципи права, явні принципи права, неявні принципи права, механізм взаємодії явних та неявних принципів права, динаміка явних та неявних принципів права. Освещается механизм взаимодействия явных и неявных принципов права. Определены два способа взаимодействия: неявные принципы права трансформируются в явные, а неявные в явные. Установлено внутреннюю динамику явных и неявных принципов права. Ключевые слова: принципы права, явные принципи права, неявные принципы права, механизм взаимодействия явных и неявных принципов права, динамика явных и неявных принципов права. The article elucidates interaction of obvious and unobvious law principles. The author defines two moods of interaction: unobvious law principles are transformed into obvious and unobvious into obvious. The inner dynamics of obvious and unobvious law principles is formed. Key words: law principles, European Union s law principles, obvious law principles, unobvious law principles, general law principles, dynamics of obvious and unobvious principles of law.