Проблема дихотомії приватного і публічного права в сучасній юриспруденції: теоретико-методологічні аспекти - Шев'як, О.В. (Держава і право, 2010)
Стаття присвячена дослідженню основних підходів до приватнопублічної дихотомії в системі права. Автор пропонує свій підхід до вирішення проблеми відношення
дихомічного і полігалузевого поділу системи права.
Ключові слова: система права, приватне право, публічне право, приватнопублічна
дихотомія. Статья посвящена исследованию основных подходов к частнопубличной дихотомии в системе права. Автор предлагает собственный подход к решению проблемы соотношения дихотомического и полиотраслевого деления системы права.

Ключевые слова: система права, частное право, публичное право, частнопубличная дихотомия. The article is devoted to the consideration of the main approaches to the private and public dichotomy in system of law. The author suggests her own approach to solving the problem
concerning the correlation of dichotomy and polybranch system of law division.
Key words: system of law; private law; public law; private and public dichotomy