Інформаційна функція держави: конституційні та інституаційні аспекти - Костецька, Т.А. (Держава і право, 2010)
Розглядаються теоретичні питання становлення і розвитку як самостійної правової категорії «інформаційна функція Української держави .
Ключові слова: функції держави, інформаційні правовідносини, інформаційна сфера, інформаційна функція держави, органи державної влади і управління в інформаційній сфері В статье рассматриваются теоретические вопросы становления и развития в ка-

честве самостоятельной категории «информационная функция Украинского государства».

Ключевые слова: функции государства, информационные правоотношения, інформационная сфера, информационная функция государства, органи государственной власти и управления в информационной сфере. Theoretical issues of formation and development are considered as independently legal
category «Informational Function of Ukrainian State».
Key words: function of state, information legal relation, information sphere, information
function of state, body of state authority, management of information sphere.