Релігійні норми в системі нормативного регулювання суспільних відносин - Богініч, О.Л. (Держава і право, 2010)
Розглядається місце релігійних норм в системі сучасного нормативного регулювання суспільних відносин. Наголошується на необхідності корекції позитивного законодавства з урахуванням морального змісту релігійних норм (сфера шлюбних відносин,

охорони навколишнього середовища тощо).

Ключові слова: релігійні норми, позитивне законодавство. Рассматривается место религиозных норм в системе современного нормативного

регулирования общественных отношений. Подчеркивается необходимость коррекции позитивного законодательства с учетом морального содержания религиозных норм

(сфера брачных отношений, охраны окружающей среды и т.п.).

Ключевые слова: религиозные нормы, позитивное законодательство. In article the place of religious norms in system of modern standard regulation of public
relations is considered. Necessity of correction of the positive legislation taking into account
the moral maintenance of religious norms (sphere of marriage relations, preservations of the
environment, etc.) is underlined.
Key words: religious norms, the positive legislation.