Проблеми формування економічної культури у сучасному національно-відроджувальному процесі - Диба, Л.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті розглянуто значення економічної культури як суспільного явища та проблеми її формування в
трансформаційних процесах сучасного українського суспільства. В статье рассмотрено значение экономической культуры как общественного явления и проблемы ее
формирования в трансформационных процессах современного украинского общества. The importance of economic culture as the public phenomenon and problems of its forming in the transformation
processes of modern Ukrainian society are considered.