Ставлення православних теологів до новоєвропейської науки - Чорноштан, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті йдеться про зміну поглядів представників сучасної православної церкви до наукових відкриттів
минулого. Автор розглядає цю проблему на матеріалах сучасної православної літератури. В статье раскрывается изменение взглядов современных православных теологов на научные открытия
прошлого. Автор рассматривает эту проблему на материалах современной православной литературы. Opens up changes of looks of modern orthodox theologies to the scientific opening of the pas. The author considers
this problem on materials of modern orthodox literature.