Ринковий нагляд: зарубіжний досвід і підходи до реформування в Україні - Дятлова, В. (Схід, 2011)
У статті проаналізовано зарубіжний досвід щодо організації та правового забезпечення
ринкового нагляду, сучасний стан і підходи до реформування цієї сфери в Україні відповідно до вимог Світової організації торгівлі та Європейського Союзу, обґрунтовані заходи з його вдосконалення. In the article examines the international experience in organization and legal support market surveillance, the current
status and approaches to reform this sector in Ukraine in accordance with WTO requirements and EU, measures to improve it are founded.