Особливості міжфірмових взаємовідносин суб'єктів промислового ринку - Бутенко, Н. (Схід, 2011)
У статті на основі використання системного підходу розглянуто специфіку міжфірмових взаємовідносин на промисловому ринку. Запропоновано класифікацію міжфірмових
взаємовідносин із позиції постачальників, споживачів, внутрішніх та горизонтальних взаємовідносин. On the basis of system approach depicted in an article, shows specificity of intercompany relationships in the industrial market. There was introduces classification of intercompany relationships from the perspective of suppliers, customers, internal
and horizontal relationships.