Фінансове забезпечення інноваційної діяльності машинобудівних підприємств за рахунок власних фінансових ресурсів - Великий, Ю. (Схід, 2011)
У статті розглянуто особливості фінансового забезпечення інноваційної діяльності підприємств за рахунок власних фінансових ресурсів. Визначені переваги, недоліки та шляхи оптимізації механізму фінансування інноваційних процесів прибутком підприємств та коштами амортизаційного фонду. The features of the financial providing of innovative activity of subjects of menage are considered in the state and regions
due to own financial resources. Certainly advantages, failings and ways of optimization of mechanism of financing of innovative processes by the income of enterprises and money of sinking fund.