Процедура внесення змін до конституції: порівняльно-правовий аспект - Куненко, І.С. (Держава і право, 2010)
Розглядається процедура внесення змін до Конституції, проводиться її порівняльно правовий аналіз, досліджуються особливості цієї процедури в різних країнах.
Ключові слова: Конституція, зміни до Конституції, суб’єкт законодавчої ініціативи Рассматривается процедура внесения изменений в Конституцию, проводится е
сравнительно правовой анализ, исследуются особенности этой процедуры в различных
странах.
Ключевые слова: Конституция, изменения в Конституции, субъект законодательной инициативы. In article procedure of modification of the Constitution is considered, its ratherlegal
analysis is carried out, features of this procedure in the various countries are investigated.
Key words: Constitution, modification of the Constitution.