Ефективність комбінованих хірургічних втручань у хворих на рак ободової кишки - Євтушенко, О.І.; Сорокін, Б.В.; Гулак, Л.О. (Онкологія, 2000)
Наведені результати виконання комбінованих хірургічних втручань у хворих на рак ободової кишки. Післяопераційна летальність склала 11,3%. П’ятирічне виживання хворих з Т4N0M0 становить 52,3%, Т4N1M0 — 29,8%. Отримані результати свідчать про доцільність застосування комбінованих хірургічних втручань. The results of the combined surgery of patients with colon cancer have been presented. Postoperative lethality was 11.3%; 5-year survival — 52.3% (T4N0M0) and 29.8% (T4N1M0). Combined surgical treatment seems to be expedient in patients with advanced colon cancer.