Результати застосування iнтерферону у хворих на хронiчну мiєлоїдну лейкемію - Масляк, З.В.; Виговська, Я.І.; Рехтман, Г.Б.; Новак, В.Л. (Онкологія, 2000)
Застосування α2b-інтерферону при хронічній мієлоїдній лейкемії — патогенетично обгрунтований метод лікування, який приводить до елімінації лейкемічного Ph'-клону. Ефективність лікування інтерфероном потенціюється цитарабіном в низьких дозах. α2b-interferon usage bei CML is pathogenically approved treatment method that is able to eliminate leukemic clone. Effectiveness of ІF-treatment is potentiated by low dose of cytosine arabinoside.