Значення прогностичних факторів при лікуванні хворих на рак щитовидної залози - Процик, В.С.; Остапенко, О.М.; Трембач, О.М.; Тимошенко, А.В. (Онкологія, 2000)
Огляд присвячений аналізу прогностичних факторів, ефективності лікування та виживання хворих на рак щитовидної залози. Наведені характеристики пухлинного процесу, виділені фактори, які впливають на прогноз виживання і дозволяють застосовувати індивідуальний підхід при лікуванні хворих на рак щитовидної залози. The review deals with analysis of prognostic factors, efficiency of treatment, and survival rate of patients with thyroid cancer. Specific features of the tumor process are described. The factors are outlined that play a role in the prognosis for survival. These factors allow individualizing the treatment of patients with thyroid cancer.