Відношення християнства до науки в постнекласичний період - Чорноштан, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
У статті йдеться про зміну відношення християнства до науки в ХХ ст. Автор розглядає цю проблему на
матеріалах сучасної релігієзнавчої літератури. В статье раскрывается изменение отношения христианства к науке в ХХ в. Автор рассматривает эту проблему
на материалах современной религиоведческой литературы. The change of relation of christianity to science in ХХ century is revealed. The author considers this problem on the
materials of modern religious literature.