Особливості поняття, структури, змісту та форми інтерпретаційних актів - Зубенко, А.В. (Держава і право, 2011)
Визначено
юридичну
природу
актів тлумачення,
яка розглядається
в межах
їх
змісту, структури
та форми.
Проаналізовані
позиції
вчених
щодо
визначення
терміна
«інтерпретаційні
акти». Розглянуто
проблему
уніфікації у сфері інтерпретаційної
діяльності,
визначено
поняття
«акти
неофіційного
тлумачення». Определена
юридическая
природа
актов
толкования,
которая
рассматривается
в
пределах
их содержания,
структуры
и формы.
Проанализированы
позиции
ученых
относительно
определения
термина
«интерпретационные
акты». Рассмотрена
проблема
унификации
в сфере
интерпретационной
деятельности,
определено
понятие
«акты
неофициального
толкования». The legal nature of interpretation acts which is examined within the limits of their maintenance,
structure and form are observed. Positions of the scientists are analyzed in relation
to determination of term «interpretation acts». The problem of standardization in the field of
interpretation activity is considered, the term «acts of unofficial interpretation» is observed.