Призначення та роль соціальних норм у регулюванні суспільних відносин - Лисюк, І.І. (Держава і право, 2011)
Розглянуто
призначення
та роль соціальних
норм, що зумовлені
об’єктивною
потребою
упорядкування
відносин
між людьми
у суспільстві. Рассмотрено
назначение
и роль социальных
норм, которые
обусловлены
объективной
потребностью
упорядочения
отношений
между
людьми
в обществе. The article reviewed the purpose and role of social norms, which are due to an objective
need for streamlining the relationships between people in society.